Ota yhteyttä

AUTA MEITÄ AUTTAMAAN

Olet nainen. Se on ihanaa. Toivottavasti saat elää mahdollisimman terveenä läpi elämän, ja ehkä toiveesi perheestä toteutuu. Voi kuitenkin tulla päivä, jolloin sairastut tai joku läheisestäsi sairastuu, lasten saanti ei onnistu tai raskautesi on syystä tai toisesta vaikeaa. Silloin haluat maailman parasta hoitoa.

Taataksemme mahdollisemman hyvän hoidon kaikille naisille iästä riippumatta tarvitsemme sinun apuasi.
Elämälle ry tukee synnytys- ja naistentautiopin tutkimustyötä, sen tulosten tunnetuksi tekemistä ja alan tutkijakoulutusta. Tutkimus on tehokkaan ja turvallisen hoidon perusta.

Auta meitä auttamaan.
Liittymällä jäseneksi; järjestämme teemailtoja, luentoja, elokuvailtoja, hyväntekeväisyysgaaloja – mitä milloinkin. Sanotaan, että hyvän tekeminen lisää onnellisuutta.

Tai ostamalla vaikkapa ekohopeasta tehty Elämälle-koru, iso pyöreä riipus kuin aurinko, joka on ainutlaatuinen lahja itselle tai rakkaalle tai ystävälle. Tuotto menee lyhentämättömänä suoraan synnytysten ja naistentautien tutkimukseen. Hoitojen kehittämiseksi on tärkeää tukea tutkimusprojekteja ja avustamme myös tutkimukseen tarvittavissa laitehankinnoissa.

Toivottavasti sinäkin koet tämänkaltaisen tukemisen tärkeäksi ja osallistut mukanamme nuorten tutkijoiden työn mahdollistamiseksi. Tule mukaan muuttamaan maailmaa. Suomalaisten naisten ja perheiden parhaaksi suurella sydämellä.

Tule mukaan jo tänään!

YRITYSTEN YHTEISTYÖ
JA TESTAMENTIT

Mikäli yrityksesi haluaa tehdä sponsorointisopimuksen tai jonkin muunlaisen yhteistyösopimuksen
(esim. merkkipäivälahjoitus, testamentti) kanssamme, lähetä meille viestiä.

ELÄMÄLLE RY:TÄ TUKEMASSA

Yhteistyökumppaneitamme. He ovat tukemassa meille kaikille tärkeää asiaa.

lahjoita_pienille