Ota yhteyttä

AUTA MEITÄ AUTTAMAAN

Olet nainen. Se on ihanaa. Toivottavasti saat elää mahdollisimman terveenä läpi elämän, ja ehkä toiveesi perheestä toteutuu. Voi kuitenkin tulla päivä, jolloin sairastut tai joku läheisestäsi sairastuu, lasten saanti ei onnistu tai raskautesi on syystä tai toisesta vaikeaa. Silloin haluat maailman parasta hoitoa.

Taataksemme mahdollisemman hyvän hoidon kaikille naisille iästä riippumatta tarvitsemme sinun apuasi.
Elämälle ry tukee synnytys- ja naistentautiopin tutkimustyötä, sen tulosten tunnetuksi tekemistä ja alan tutkijakoulutusta. Tutkimus on tehokkaan ja turvallisen hoidon perusta.

Auta meitä auttamaan.
Liittymällä jäseneksi; järjestämme teemailtoja, luentoja, elokuvailtoja, hyväntekeväisyysgaaloja – mitä milloinkin. Sanotaan, että hyvän tekeminen lisää onnellisuutta.

Tai ostamalla vaikkapa ekohopeasta tehty Elämälle-koru, iso pyöreä riipus kuin aurinko, joka on ainutlaatuinen lahja itselle tai rakkaalle tai ystävälle. Tuotto menee lyhentämättömänä suoraan synnytysten ja naistentautien tutkimukseen. Hoitojen kehittämiseksi on tärkeää tukea tutkimusprojekteja ja avustamme myös tutkimukseen tarvittavissa laitehankinnoissa.

Toivottavasti sinäkin koet tämänkaltaisen tukemisen tärkeäksi ja osallistut mukanamme nuorten tutkijoiden työn mahdollistamiseksi. Tule mukaan muuttamaan maailmaa. Suomalaisten naisten ja perheiden parhaaksi suurella sydämellä.

MITEN AUTAMME

Jollekin meistä raskaus on iso haave, toiselle se ei ollutkaan toivottu, kolmannelle se voi olla synnytykseen valmistautumista. Syövän hoidot ja myös niiden ennaltaehkäisy kehittyvät nopeasti. Endometrioosi on melko tavallinen ongelma, lääkehoidon kehittäminen vaatii tutkimusta. Tällä hetkellä siihen ei ole spesifistä hoitoa.

Jokaisella pitäisi olla oikeus hyvään hoitoon. Mahdollisimman hyvä hoito vaatii jatkuvaa tutkimusta ja siihen tarvitaan rahaa. Keräämme varoja tutkimukselle. Se on tehokkaan ja turvallisen hoidon perusta. Varat ohjataan synnytysten ja naistentautien tutkimukseen. Hoitojen kehittämiseksi on tärkeää tukea tutkimusprojekteja ja avustamme myös tutkimukseen tarvittavissa laitehankinnoissa.

SYNNYTYS/RASKAUS

raskaus

KOHDUNKAULASYÖPÄ

tutkija_2

HEDELMÖITYSHOIDOT

kosketus

ENDOMETRIOOSI

hoitaja

Elämälle ry mahdollistaa kaikille halukkaille muun ohella naisia ja perheitä koskevan tutkimuksen tukemista. Tätä toimintaa toteutetaan myös Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön kanssa yhteistyönä erilaisissa tempauksissa, tapahtumissa, nimikkojuhlissa ja erilaisten varainhankintaan tarkoitettujen mahdollisuuksien myötä koko maassa. Toivottavasti sinäkin koet tämänkaltaisen tukemisen tärkeäksi ja osallistut mukanamme nuorten tutkijoiden työn edistämiseen.

YRITYSTEN YHTEISTYÖ
JA TESTAMENTIT

Mikäli yrityksesi haluaa tehdä sponsorointisopimuksen tai jonkin muunlaisen yhteistyösopimuksen
(esim. merkkipäivälahjoitus, testamentti) kanssamme, lähetä meille viestiä.

ELÄMÄLLE RY:TÄ TUKEMASSA

Yhteistyökumppaneitamme. He ovat tukemassa meille kaikille tärkeää asiaa.

lahjoita_pienille

LÄHETÄ YSTÄVÄLLESI EKORTTI

Ilahduta ystävääsi ja lähetä sähköinen tervehdys.
Hyvän asian puolesta.