AUTA MEITÄ AUTTAMAAN

Liity jäseneksi

 

Elämälle ry järjestää teemailtoja, luentoja, elokuvailtoja, hyväntekeväisyysgaaloja jne.
Jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi. Yritysjäsenyyden vuosimaksu 500 €.
Yrityksen on mahdollisuus saada logonsa, mainoksensa tai linkki omille sivuilleen Elämälle ry:n sivuilta. Mikäli yrityksesi haluaa tehdä sponsorointisopimuksen tai jonkin muun yhteistyösopimuksen kanssamme, lähetä meille täyttämäsi yhteydenottolomake (sivun lopussa). Sanotaan, että hyvän tekeminen lisää onnellisuutta.

 

Tue ostamalla

 

Elämälle-koru, joka on ainutlaatuinen lahja itselle tai rakkaalle tai ystävälle. Tuotto menee lyhentämättömänä suoraan synnytysten ja naistentautien tutkimukseen. Hoitojen kehittämiseksi on tärkeää tukea tutkimusprojekteja ja avustamme myös tutkimukseen tarvittavissa laitehankinnoissa.

 

Aineeton lahja tai muistaminen

 

Jos haluat ohjata merkkipäivämuistamisen tai muistokeräyksen hyvään tarkoitukseen, voit toteuttaa sen kauttamme ja tuet naistentautien ja synnytysten tutkimusta.

Kirjoita merkkipäiväkutsuusi tai sinulle tärkeän ihmisen kuolinilmoitukseen toive lahjojen tai kukkien sijaan tukea naistentautien ja synnytysten tutkimusta maksamalla Elämälle ry tilille FI7455412820027390 haluamansa summan.

Pyydä lahjoittajia myös merkitsemään maksun viestikenttään:
tilaisuutesi/lahjoittaja (Oma nimesi/ lahjoittajan nimi tai muistettavan nimi/ lahjoittajan nimi).
Ilmoita etukäteen täyttämällä ja lähettämällä alla oleva yhteydenottolomake, mikäli haluat saada tiedon lahjoituksen määrästä.
Voit lähettää kutsut vaikka jollakin e-korteista.

 

Testamentti lahjoitus

 

Haluatko antaa perinnöksi tutkitusti tehokkaampaa ja turvallisempaa hoitoa synnytyksessä ja naistentaudeissa. Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla oleva yhteydenottolomake.

Toivottavasti sinäkin koet tämänkaltaisen tukemisen tärkeäksi ja osallistut mukanamme nuorten tutkijoiden työn mahdollistamiseksi. Tule mukaan muuttamaan maailmaa. Suomalaisten naisten ja perheiden parhaaksi suurella sydämellä.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Ota meihin yhteyttä lomakkeella mikäli:

  • haluatte tehdä merkkipäivä- tai muun lahjoituksen
  • haluatte tehdä testamentti lahjoituksen
  • yrityksesi haluaa tehdä sponsorointisopimuksen tai jonkin muunlaisen yhteistyösopimuksen

Huom. käsittelemme kaikki tiedot luottamuksella, lisätietoja tietosuojaselosteessamme

Voit myös ottaa yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.

Päivi Pakarinen
Elämälle ry pj
040 740 4958
info@elamalle.fi

Valitse allaolevista vaihtoehdoista sopivin (ei pakollinen)