Ota yhteyttä

ELÄMÄLLE RY HANKKEESTA

Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiö perusti Elämälle-hyväntekeväisyyshankkeen vuonna 2015. Hankkeen suunnittelu alkoi jo vuonna 2014, kun säätiö pyrki löytämään uusia toimitamalleja varainkeruun toteuttamiseksi kustannustehokkaasti ja pienellä pääomalla. Aalto-yliopiston kanssa yhteistyössä vuonna 2014 tehty tutkimus (dipl.ins. Tuomo Tarvaisen diplomityö) oli tuottanut tulokseksi hyviä ennusteita hankkeen potentiaalista ja hanketta lähdettiin viemään eteenpäin tammikuussa 2015.

Tammikuussa 2017 perustettiin Elämälle ry, joka yhdessä säätiön kanssa vastaa nykyään Elämälle-hankkeesta. Sen innokkaat Elämälle-lähettiläät ovat jo olleet esimerkillisellä aktiviteetilla mukana toiminnassa.

Elämälle ry on suomalainen varainkeruuorganisaatio, jonka tehtävä on tuottaa varoja synnytys- ja naistentautiopin tutkimuksen tukemiseksi. Lahjoitukset ohjataan synnytysturvallisuuden, lapsettomuushoitojen, ehkäisyturvallisuuden ja naistentautien ongelmien tukemiseksi.

Elämälle-hanke on toteuttu Suomen Gynekologiyhdistyksen sekä yksittäisten toimijoiden kanssa. Hanke edustaa alaa vuodesta 1928, mukana ovat kaikki alan sairaalat Suomessa. Kerättyjen varojen käytöstä päättää Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön alainen apurahatoimikunta, joka koostuu alan erikoislääkäreistä.

Takarivi: Merva Hämäläinen, Juha Mäkinen, Päivi Grönqvist, Minna Jacobson, Saara Hollis,
Tanja Kumpuniemi, Jaana Salo, Aleksi Kumpuniemi
Eturivi: Päivi Pakarinen, Riitta Sittnikow, Irma Kantola, Helena Vänttinen, Terttu Penttinen, Lotta Kumpuniemi

Tukiyhdityksen_perustaminen

ELÄMÄLLE RY HANKETTA
TUKEMASSA

Yhteistyökumppaneitamme. He ovat tukemassa meille kaikille tärkeää asiaa.

tukijat_varpaat