Ota yhteyttä

MITEN AUTAMME

Jollekin meistä raskaus on iso haave, toiselle se ei ollutkaan toivottu, kolmannelle se voi olla synnytykseen valmistautumista. Syövän hoidot ja myös niiden ennaltaehkäisy kehittyvät nopeasti. Endometrioosi on melko tavallinen ongelma, lääkehoidon kehittäminen vaatii tutkimusta. Tällä hetkellä siihen ei ole spesifistä hoitoa.

Jokaisella pitäisi olla oikeus hyvään hoitoon. Mahdollisimman hyvä hoito vaatii jatkuvaa tutkimusta ja siihen tarvitaan rahaa. Keräämme varoja tutkimukselle. Se on tehokkaan ja turvallisen hoidon perusta. Varat ohjataan synnytysten ja naistentautien tutkimukseen. Hoitojen kehittämiseksi on tärkeää tukea tutkimusprojekteja ja avustamme myös tutkimukseen tarvittavissa laitehankinnoissa.

SYNNYTYS/RASKAUS

raskaus

KOHDUNKAULASYÖPÄ

tutkija_2

HEDELMÖITYSHOIDOT

kosketus

ENDOMETRIOOSI

hoitaja

Elämälle ry mahdollistaa kaikille halukkaille muun ohella naisia ja perheitä koskevan tutkimuksen tukemista. Tätä toimintaa toteutetaan myös Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön kanssa yhteistyönä erilaisissa tempauksissa, tapahtumissa, nimikkojuhlissa ja erilaisten varainhankintaan tarkoitettujen mahdollisuuksien myötä koko maassa. Toivottavasti sinäkin koet tämänkaltaisen tukemisen tärkeäksi ja osallistut mukanamme nuorten tutkijoiden työn edistämiseen.

LÄHETÄ YSTÄVÄLLESI EKORTTI

Ilahduta ystävääsi ja lähetä sähköinen tervehdys.
Hyvän asian puolesta.