eurokangas

EUROKANGAS

 

Suurin osa Eurokankaan asiakkaista ja neljästäsadasta työntekijästä on naisia. Yhteistyö Elämälle-yhdistyksen kanssa oli Eurokankaalle luonteva tapa lähteä tukemaan naistentautien ja synnytyksien tutkimusta, joka edistää Suomalaisten naisten ja perheiden hyvinvointia eri elämänvaiheissa.

 

Orion-Hyvää-oloa-odotusaikaan

ORION

 

Orion – Hyvää oloa odotusaikaan. Raskaana.fi-sivustolla tarjoamme tietoa raskauteen liittyvissä terveysaiheissa.

 

esko_koivisto

VALOKUVAAJA ESKO KOIVISTO

 

Kuvan luomista, siitä nautin. Valokuvaaja näkee valoja ja varjoja. Kaikilla kuvilla on käyttötarkoitus, joka sanelee osin toteutustapaa, lopullinen viesti kuvassa on kuitenkin se, mitä katsoja kuvassa kokee. Yhteistyö asiakkaan kanssa on ehdottomaan tärkeää, samoin se luottamus, joka syntyy toimitusajoista, sovittujen asioiden toteutumisesta. Siinä olemme hyviä.

 

TAITEILIJA-PAULI-PARTANEN

TAITEILIJA PAULI PARTANEN

 

Pauli Partanen on monipuolinen taiteilija, joka on tunnettu hänen keramiikasta, veistoksista ja ainutlaatuisista lasiteoksista. Partasen tuotantoa on nähtävissä lukuisissa julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa sekä Suomessa että ulkomailla. Partanen aloitti uransa Arabian tehtailla, kunnes viiden vuoden työskentelyn jälkeen perusti oman yrityksen. Hän keskittyi aluksi lasituotantoon. Hän on työskennellyt vuosien myötä useiden sisustusarkkitehtien kanssa eri hotelliprojekteissa. Suunnittelussaan hän keskittyy toimintojen ja taiteen arvojen harmoniaan. Muotoilussaan hän painottaa taiteellisten arvojen ja käytännöllisyyden harmoniaa. Luonnon orgaaniset muodot, pehmeät kaaret ja elävä viiva ovat ominaista Partasen muotoilulle. Pauli Partanen kuvaa työskentelytapaansa spontaaniksi.

 

Juho Koskimies

FLAMENCOKITARISTI JA SÄVELTÄJÄ JUHO KOSKIMIES

 

Juho Koskimies (1980) on suomalainen flamencokitaristi ja säveltäjä. Hän on uransa aikana säestänyt lukuisia suomalaisia sekä espanjalaisia flamencotanssijoita ja säveltänyt musiikin kolmeen flamencoteokseen. Koskimies on opiskellut flamencokitaransoittoa Sevillassa, Christina Heerenin yksityisessä flamencokoulussa ja osallistunut monille mestarikursseille. Hän keikkailee eri puolilla suomea ja tekee myös vapaaehtoistyötä soittamalla seurakunnan tapahtumissa sekä vanhainkodeissa. ”Musiikissani pyrin yhdistämään flamencon harmoniakieltä sekä suomalaista melankoliaa”.